fredag 26 oktober 2007

Ännu en förstärkning..

Under torsdagen gjorde Bik klart med ännu en förstärkning till sin just nu mycket tunna trupp. Denna gång handlar det om 18-åriga Emil Bejmo som kommer hit på lån ifrån Färjestad. Bejmo har tidigare varit på besök i Bofors under denna säsong och klev då in som center i första femman mellan Näsa och Sundin i mötet mot Leksand. Då gjorde Emil riktigt bra ifrån sig den matchen och även om han inte kommer få spela på den positionen denna gång så tror jag att Bejmo kan tillföra mycket fart i Bik under de kommande matcherna. Hur långvarit detta lån blir är dock inte klart ännu.
Med största sannolikhet så kommer även Martin Johansson att förstärka Bofors längre fram under säsongen. Johansson som spelade i Bik första halvan av förra säsongen vet vi redan vad han kan, främst i det defensiva jobbet.

Matcherna duggar tätt nu och redan ikväll är det dags för ett möte med Nyköping på bortais. Det lär bli en tuff drabbning mot ett Nyköping som även de är inne i en svacka just nu, och även Nyköping får in en förstärkning i sin trupp inför fredagskvällens möte. 21-åriga Niklas Olausson kommer nämligen ansluta truppen på lån från elitserielaget Linköping.

Inga kommentarer: