tisdag 23 oktober 2007

Skamligt, Bik!

Att se hur Bofors uppträdde i nybyggda ABB Arena var verkligen ett slag rakt i ansiktet på varenda individ med ett brinnande Bofors-hjärta. Nu när varken Arboga eller Örebro längre tillhör hockeyallsvenskan så är mötena med västerås det närmaste ett derby vi kan komma, och ändå saknades all form av glöd och vilja i Bofors denna söndagskväll.
Alla vi som brinner för Bofors IK, som rentav lever för Bofors IK, kräver upprättelse snarast!
Det spel som visades upp i Västerås skulle inte ens hålla för att spela kvar i allsvenskan. Nu är det dags att skärpa till sig rejält efter två rejäla bottennapp på raken och visa hur hockey ska spelas på onsdag, då Växjö gästar Nobelhallen.
Ett Växjö som just nu befinner sig på femte plats i tabellen med 19 inspelade poäng, Bofors finner vi först på plats nummer nio med 14 inspelade poäng.
Växjö föll i senaste omgången pladask hemma mot Leksand och förlorade med hela 5-0, så det lär vara två revansch sugna gäng som äntrar isen i Nobelhallen vid sju-tiden på onsdag.
Bofors har förvisso varit riktigt starka hemma iår och har endast förlorat en match i hemmaborgen, med uddamålet mot serieledande Leksand, så visst finns de hopp inför onsdagskvällen. Bofors räknar även med att få tillbaka backen David Bräck till denna match, vilket absolut kan behövas.
Växjö fick i senaste matchen Kevin Marsh skadad och han kommer inte att spela mot Bik. Istället väntar sig Växjö att förre Bik-spelaren Sebastian Lauritzen ska kliva fram och börja leverera nu när Marsh inte finns med i truppen.
Lauritzen som för övrigt bör räkna med at få höra ett och annat ord från läktarplats under onsdagskvällen, med tanke på hans uttalanden gällande Bik under försäsongen.. Större svikare har vi väll inte haft sedan Robert Medins tid och vi alla minns ju hur han bemöttes när han kom tillbaka till Nobelhallen..

Inga kommentarer: