lördag 27 oktober 2007

Mycket viktigt, Bik!

Det var riktigt skönt att se Bofors igår i Peab-hallen. I slutminuterna när Nyköping pressade på riktigt ordentligt så visade verkligen Bofors dendär vilja som skulle kunna placera laget så pass mycket högre i tabellen än vad de ligger just nu.
Och så bra som Grizzly spelade när skotten ven runt kassen från alla håll sista tre minuterna, ja, så bra minns jag inte när jag sett honom senast..

Martin Johansson gjorde en mycket stark insats i Bik's första line där han fick spela tillsammans med Andreas Sundin och Tobias Thermell. Detta sällskap på planen gjorde att vi inte bara fick se prov på hans starka defensiva spel utan även hans offensiva kunskaper, som vi främst fick se i JVM förra säsongen, kom fram riktigt bra i hans nya miljö. Jag hoppas verkligen att Martin kan bli lite mer långvarig i Bofors och inte behöver vända om till Karlstad efter endast några matcher.. De andra lånet ifrån Färjestad, Emil Bejmo, gjorde väll kanske ingen höjdarmatch. Men en klart duglig insats och även han kommer bli en tillgång för Bofors IK om han får stanna.

Inga kommentarer: